Шановні колеги!

Ми раді повідомити Вам про вихід нового підручника з сексології та сексопатології, за редакцією Бойко М.І., який вже доступний для придбання на сайті nk.in.ua за посиланням: https://nk.in.ua/product/seksologiya-ta-seksopatologiya-bojko-m-i-za-red/

Даний підручник є важливим джерелом знань для студентів медичних університетів, лікарів, психологів, педагогів та всіх, хто цікавиться сексологією та сексопатологією. У книзі описано актуальні проблеми сучасної сексології, від здорового сексу та проблем з його реалізацією, до хвороб та порушень сексуальної сфери.

Автори підручника Бойко М.І. (президент нашої асоціації), та колектив фахівців забезпечили наукову обґрунтованість матеріалу, який подається легким та доступним мовним стилем. Книга містить багато ілюстрацій та схем, що допоможуть краще зрозуміти представлену інформацію.

Підручник створений на основі базової програми для медичних ВУЗів III–IV ступеня акредитації та рекомендований вченою радою Національного медичного університету імені О. О. Богомольця МОЗ України як підручник для студентів вищих медичних навчальних закладів (протокол № 12 від 26 травня 2022 року).

Сексологія та сексопатологія. :: Бойко М. І. (за ред.)